1999 yılında Hacettepe İngilizce Tıptan mezun oldum. 199-2004 yılında Gazi Üniversitesi iç Hastalıkları Anabilim Dalından iç Hastalıkları Anabilim dalında araştırma görevlisi olarak çalıştım ve 2004 yılında iç hastalıkları uzmanı oldum. Ardından Başkent Üniversitesi Medikal Onkoloji bölümünde yan dal ihtisasına başladım. 2007 yılında Medikal Onkoloji uzmanı unvanını aldım. Uzmanlığım sonrası mecburi hizmetimi Sivas Numune Hastanesinde tamamladım. 2009-2011 yılları arasında Acıbadem Hastanesinde çalıştım. 2011 yılında doçent oldum. Ayni yıl Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesinde çalışmaya başladım. Yaklaşık 14 yıldır Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesinde çalışmaktayım. Ayrıca 2021 yılında Profesör oldum ve o tarihten itibaren Haliç Üniversitesi Tip Fakültesinde profesör olarak ders vermekteyim.
@profdryesimyildirim
Neden online görüşme ve ikinci görüş gereklidir?
Online görüşme, gelişen teknoloji sayesinde, özellikle seyahat edemeyecek durumda olan, yurtdışında yada uzakta yaşayan, ulaşım ve konaklama gibi organizasyonlar yapmadan kısa sürede hastalıkla ilgili bir onkolog görüşü almak isteyen hastalar için tasarlanmış bir uygulamadır. Online görüşme, kanser tedavileri ile ilgili ikinci bir fikir alma, farklı, yeni ve güncel tedavi seçenekleri için yeniden değerlendirilme imkânı sağlayabilir.
İkinci görüş, hastalıklar hakkında primer hekim dışında bir başka doktora danışarak farklı bir bakış açısı sağlamaktadır. Yapılan çalışmalar ikinci görüş ile hastalarda 0 oranında tanı ve tedavi değişikliği olabileceği belirtmektedir.
Tıpta bilgiler çok sık güncellenmektedir. Güncel ve yenilen tanı ve tedavi metotları için sürekli literatür okuma, konferansları takip ve adeta tip fakültesi öğrencisi gibi düzenli çalışma gerekmektedir. Bu nedenle hastalık ve tedavilerde tek bir yaklaşım yoktur, kişiye özel, hastalığa özel ve hastalığın moleküler genetik özelliklerine özel tedavilerin belirlenmesi için ikinci görüş faydalı olacaktır.